Zsebtündér blog

INSTANT BEAUTY & DIVAT ROVAT - 20%-os H&M ÉS F&F AKCIÓK

2017. április 12. - Zsebtündér

 

Egy INSTANT BEAUTY & DIVAT rovat bejegyzés, nehogy lemaradjatok...:-)

Ma berohantam a H&M-be valami igazán trendi kiscsajos szettért, ugyanis képzeljétek, hogy holnap érkeznek haza a keresztfiamék Németországból és először láthatom a 4 hónapos kislányukat, Adrikát. Az egész család nagyon izgatott és nagyon várja már az első igazi találkozást, hisz eddig csak képen, illetve Skype-on láttuk őt. 
Na de vissza a lényegre. ..Ekkor láttam az üzletben, hogy 9000 Ft feletti vásárlás esetén szuper 20%-os akció van a gyerekrészlegen, így még nagyobb lendülettel vetettem bele magam most kivételesen a kislány ruhák rózsaszín világába, a Hello Kitty-k, csipkés bodyk, pink nyuszik közé.:-)


Itt találjátok a részleteket az akcióról, ami még április 16-ig él.

"20% kedvezmény a teljes gyerek részlegen március 30-tól, minimum 9.000 Ft értékű vásárlás esetén! Nyomtasd ki a kupont vagy mutasd fel telefonodon vagy tableteden a kasszánál, hogy érvényesítsd a kedvezményt!
A készlet erejéig egy kis dupla mókát is becsúsztatunk a szatyrotokba, hiszen minden vásárlót egy új OREO Double-lel ajándékozunk meg!
*** 
Az ajánlat minden magyarországi H&M üzletben érvényes 2017. 03. 30-tól 04. 16-ig.
Az ajánlat kizárólag a teljes áras termékekre vonatkozik, más kedvezménnyel nem vonható össze, ajándékkártya vásárlására nem használható. A kedvezmény korábbi vásárlásokra nem vehető igénybe. A kedvezmény online nem érvényes.
Az ajánlat kizárólag 9.000 Ft fölötti vásárlás esetén vehető igénybe. A kupont vásárláskor kell átadni vagy felmutatni a kasszánál. A kedvezmény a kasszánál
kerül levonásra. A kedvezmény korábbi vásárlásokra nem vehető igénybe.
A kedvezmény más ajánlatokkal nem vonható össze, ajándékkártya
vásárlására nem használható."

(Forrás: H&M Facebook oldala)

Azért persze Olivér is kapott egy szuper szettet, amit nem bírtam ott hagyni. Mostanság úgyis Micky egér őrületben vagyunk...pontosabban vagyok...:-)
Aztán átszaladtam a Tescoba, ahol szintén 20%-os F&F akcióba botlottam, úgyhogy ott is sikerült vennem néhány csajos cuccot. :-)

 

20% KEDVEZMÉNY legalább 2500 Ft összértékű 
F&F ruházati termék vásárlása esetén

2017. április 10-15. között
(Forrás:www.ffdivat.com)


Mutatom, hogy miket sikerült beszereznem:
Jó vásárlást!
Szeretettel:
Melcsi



süti beállítások módosítása